Skriv tydliga texter

”Jag tyckte att kursen var jättebra och du visade på ett enkelt och bra sätt hur man ska skriva. Kursen var lätt att följa, man klickade sig enkelt vidare till nästa sida.

/Åsa


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Skriv tydliga texter

Nu behöver du bara fylla i formuläret och betala med ditt kort så får du tillgång till kursen i sex månader. 

Kursen är helt webbaserad. Det innebär att det inte ingår någon respons på dina texter. Du ansvarar själv för att gå igenom kursen från början till slut och ta till dig informationen. Du får inte tillbaka kursavgiften om du ångrar dig efter att du har betalat kursen. 

Jag ser fram emot att ha dig som kursdeltagare!

Glada hälsningar
Jenny Forsberg
Klartext

SEK 1,592
Total due SEK 1,592

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Fyll i formuläret och betala med kort.

Jag kan tyvärr inte erbjuda betalning med faktura till dig som beställer en enstaka kurs utan återkoppling. När du betalar med kort får du automatiskt ett mejl med inloggningsuppgifter och kan sätta igång med kursen direkt.

Finns det något alternativ om jag inte kan betala med kort?

Här är två förslag på alternativ som du kan betala med faktura:

  1. Hitta två kolleger som också vill gå kursen. Om du anmäler tre eller fler kursdeltagare samtidigt kan du betala med faktura.

  2. Välj att i stället gå Skriv tydliga texter med återkoppling. Den kan du betala med faktura. 

Välkommen att mejla mig på jenny@iklartext.se om du vill anmäla minst tre deltagare eller om du vill gå kursen med återkoppling och få en faktura. Då behöver jag fakturauppgifter, inklusive en mejladress att skicka fakturan till, samt namn och mejladress till alla kursdeltagare. Jag skickar en faktura, och när jag ser att den är betalad släpper jag in kursdeltagarna i kursen. Det insläppet sker manuellt, så det kan bli några dagars fördröjning. 

Glada hälsningar
Jenny Forsberg
Klartext